(COD)Ez az üzlet utánvétes üzlet.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK


Célunk, hogy a legjobb szállítási lehetőségeket kínáljuk Önnek, függetlenül attól, hogy hol él. Naponta több száz ügyfélnek szállítunk a világ minden tájára, és arra törekszünk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsuk Önnek.

Világszerte különböző művészekkel és gyártókkal dolgozunk együtt. Ez az oka az alábbi szállítási határidőknek. Ne feledje, hogy ez az oka annak is, hogy ilyen elképesztő árakat tudunk kínálni termékeinkre.

Szállítási fuvarozó: 4PX、YunExpress、Wanb Express、UBI

------------------------------------------------------------------------------------------

SZÁLLÍTÁS ÉS KEZELÉS
A zsúfolt különleges alkalmak miatt, beleértve (de nem kizárólagosan) a Valentin-napot, a nőnapot, az anyák napját, az apák napját, a függetlenség napját, a halloweent és a karácsonyt, az ETA néhány nappal hosszabb lehet.

Ország Átlagos idő (munkanapok)
Magyarország  14-18

 

MEGJEGYZÉS:

A fenti időkeret csak a fenti országokba történő megrendelésekre vonatkozik a standard szállítási módszerekkel.

A katonai régiókba történő szállítás jelenleg korlátozott. Nagyon sajnáljuk a kellemetlenségeket.

A megrendeléseink többségét a fenti időkereten belül feldolgozzuk és kiszállítjuk. A fenti időtartam azonban csak hozzávetőleges, és egyedi esetekben ettől eltérhet. Egyes tételek/rendelések hosszabb kiszállítási és/vagy szállítási időkeretet igényelhetnek.

Nemzetközi megrendelések: További napokat vehet igénybe, ha a megrendeléseknek át kell menniük a vámon. Nincs befolyásunk a vámeljárásra, és elnézést kérünk az ebből eredő szállítási késedelmek miatti kellemetlenségekért.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ
Ingyenes szállítás 25,000Ft feletti megrendelések esetén
Feldolgozási idő: 3-7 nap

Szállítási módok Szállítási díj
4PX  2,500Ft rendelésenként
YunExpress  2,500Ft rendelésenként
Wanb Express  2,500Ft rendelésenként
UBI  2,500Ft rendelésenként


COVID 19 NYILATKOZAT ÉS SZÁLLÍTÁSI KÉSEDELMEK
Ha megrendelt egy terméket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendelés kézhezvételében szállítási késedelmek előfordulhatnak.

A termékek és csomagok kiszállítása a COVID-19 folyamatban lévő hatásai miatt korlátozott szállítási lehetőségek miatt több időt vehet igénybe. Csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy minden megrendelés esetében pontosan előre jelezze a határidőket, de a globális ellátási lánc kiszámíthatatlansága miatt mindig fennáll annak a kockázata, hogy a megrendelések a becsléseinket meghaladóan késnek. Őszintén köszönjük türelmét és megértését ez idő alatt, és örömmel állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a meglévő vagy jövőbeli megrendelésekkel kapcsolatban.

MEGRENDELÉS KÖVETÉSE
Kap egy visszaigazoló e-mailt egy nyomon követési linkkel, így egészen hazáig követheti a rendelését! Kérjük, adjon 5-7 napot arra, hogy a szállító beolvassa a csomagot a rendszerébe.

Ha megpróbálja nyomon követni a csomagját, de nem talál információt, az csak azt jelenti, hogy a szállító még nem dolgozta fel a csomagját. Amikor a csomagot beolvassák a rendszerbe, a nyomonkövetési események megjelennek a nyomonkövetési oldalon.

Ha a becsült érkezési dátumon túl van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és mi elintézhetjük ezt Önnek.

HELYTELEN CÍM
Győződjön meg róla, hogy a helyes címet adja meg a pénztárnál, mert nem vállalunk felelősséget azért, ha a megrendelését rossz címre szállítják.

Ha a megrendelés raktárunk elhagyása után lép kapcsolatba az utolsó mérföldes fuvarozóval, és megkéri őket, hogy továbbítsák vagy irányítsák át a csomagját, nem vállalunk felelősséget, ha a csomag elveszik, ellopják vagy megsérül.

Az ügyfélszolgálat az első számú prioritásunk, és mindent megteszünk, hogy gondoskodjunk Önről. Köszönjük, hogy a getvente választotta, és ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az alábbi címen: service@getvente.com.